Найактивніші студенти України приїдуть до Херсона разом з національними обмінами студентами GOxChange

З 27 жовтня по 3 листопада до Херсона приїдуть 30 студентів, які руйнуватимуть стереотипи про місто кавунів, знайомитимуться з активними містянами та створять проекти, яким під силу покращити Херсон. 

GOxChange – це національні обміни студентами, основною метою яких є руйнування стереотипів про українські міста та популяризація внутрішнього туризму. Херсон став четвертим містом, до якого приїдуть учасники обміну. На студентів очікують незвичні локації, воркшопи, лекції та майстер класи від визначних людей міста та неймовірна порція натхнення.

Заключною подією обміну стане прес-брифінг,  який відбудеться 2 листопада о 9:00 в готі «Фрегат». На ньому учасники презентуватимуть проекти, спрямовані на розвиток Херсона. Протягом тижня студенти познайомляться з містом, обговорять актуальні проблеми та запрезентують шляхи їх вирішення.

Національні обміни студентами відбуваються за підтримки Міністерства молоді та спорту України, громадської організації “Глобал Офіс” та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).

Слідкувати за перебігом програми можна тут.

Акредитація для журналістів: Рогожникова Катерина – 0639721814 .

Нагадаємо, “GOxChange” розпочинався як програма обміну студентів між східними та західними регіонами України, об’єднавши 46 студентів Ужгородського національного та Маріупольського університетів. Цього року “GOxChange” набув загальнонаціонального масштабу і відбуватиметься в 5 містах – Маріуполі, Харкові, Запоріжжі, Херсоні, та Івано-Франківську.

Please like & share: