На вулицях Херсона – вдвічі більше патрулів

mvsУ місті на цілодобове патрулювання правоохоронців виходить вдвічі більше, ніж зазвичай. До цієї роботи залучили й приватні охоронні фірми, – повідомив начальник УМВС Херсона Роман Панасюк.

Режим роботи міліції змінений відповідно до директиви з Києва.

Нагадаємо, 23 січня під час селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій Прем’єр Мігістр України наголосив на необхідності посилення патрулювання населених пунктів та охорони стратегічних об’єктів. Губернаторам Арсеній Яценюк дав доручення проводити щоденні наради з силовиками та координувати роботу із забезпечення безпеки громадян та об’єктів інфраструктури.

Того ж дня в УМВС Херсонської області відбулася екстрена нарада, під час якої відпрацювали дії правоохоронних органів регіону, обговорили проблемні питання та прийняли необхідні рішення. Виконання поставлених завдань – на особистому контролі начальника УМВС в області Артура Мерікова, який вимагає від підлеглих щоденного звіту.

«Що стосується Херсона, то ми отримали додаткові сили та засоби, – говорить Роман Панасюк, – тому на сьогодні проблем ні з кількістю кадрового складу, ні з транспортним ресурсом у нас немає».

Міліція звертається до громадян з проханням бути уважними та звертати увагу на залишені в місцях масового перебування людей, підозрілі предмети:  сумки, пакети мішки, коробки. Про це, а також про осіб, поведінка та зовнішній вигляд яких викликають підозру, треба повідомляти на телефонні «гарячі лінії» УМВС України в області – (0552) 45-90-01, (0552) 45-90-02, (0552) 22-55-02 або 102.

Олена Рєзніченко

Please like & share:
Новини міста
Події
рішення
Украина
УМВС
Херсон