На хвилях кохання…

3Відсвяткувати День закоханих та поплавати на хвилях кохання херсонці змогли в стінах Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Куліша.
Актори театру не перший рік радують закоханих своїми концертними програмами. І, певно, після відвідування цієї прем’єри, навіть розчаровані чи зневірені у коханні знову захотіли «потонути у цьому безкрайому морі».1
– Я знаю точно, що сьогодні, коли важко в країні, коли важко кожній людині, саме любов може нас врятувати. Адже саме любов до маленької донечки, любов до дружини, любов до мами, любов до своєї землі, до своєї Батьківщини об’єднує нас. Я знаю точно, що якщо великий загал людей пустить в космос високо позитивні думки, надії, вони обов’язково повернуться позитивом. Тому, хай сьогодні в цьому залі лунає позитив.  Говоріть своїм коханим що ви їх любите! Говоріть своїй землі що ви її любите! Говоріть всім,що ви любите людей! Тоді все до нас повертатиметься вторицею. Зі святом вас! З Днем святого Валентина! З Днем Закоханих!Театр вітає вас, – саме такими теплими словами вечір розпочав генеральний директор, художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша Олександр Книга.
13,14 та 15 лютого головний Амур та його підопічні запалювали серця глядачів та доводили, що кохання таки існує. А робили вони це за допомогою пісень, танців та мініатюр. Артисти намагались задіяти зал у виставі – хлопці запрошували дам на танець, дарували свої «серця» – повітряні кульки. Глядачі навіть складали зізнання у коханні. І, в кінці-кінців, глядачі та Амури зрозуміли що таке кохання, для чого воно взагалі потрібне. Адже кожен, хто повірить у це світле почуття, стане по-справжньому щасливим!
– Мені так сподобався цей вечір! Артисти зіграли, протанцювали та проспівали прекрасно. О, а ці Амури! Взагалі, насміялась, наплакалась. Дякую організаторам за можливість так чудово провести час. Напевно, це найбільш незабутній День Закоханих у моєму житті, – поділилась враженнями глядачка Тетяна.2
Працювали над концертною програмою «На хвилях кохання» режисер – постановник заслужений діяч мистецтва України Ірина Корольова, автор сценарію і режисер Катерина Слажнєва.

Альона Мовчан

Please like & share:
Події
Події
Херсон