На Херсонщину доставили Благодатний вогонь із Єрусалиму

Сьогодні, 01 травня, вночі, з нагоди великого свята Великодня, голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв разом зі священнослужителями доставили на Херсонщину Благодатний вогонь, який був переданий із Єрусалима літаком, – повідомляє сайт Хероснської ОДА.

Очільник області передав його у кафедральний собор Стрітення Господнього (єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату) для того, щоб всі жителі та гості області могли запалити Благодатний вогонь у своїх оселях.

Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав всіх прихожан зі світлим святом Воскресіння Господнього та зазначив: «Благодатний вогонь – це тепло, яке ми даруємо один одному. Давайте дарувати його більше».

“Із рук в руки, від краю до краю, поширюється цієї святкової ночі Благодатний вогонь в Україні. Сьогодні він є для нас символом єдності, вогником надії, проявом Божої любові і благословення. Дякую усім херсонцям, які зараз моляться за мир в Україні. Ми передамо цей Благодатний вогонь у всі райони і населенні пункти області, і обов’язково – на кордон із окупованим Кримом”, – наголосив очільник області.

Цього ж дня Андрій Гордєєв, вирушить до Генічеського району, де він планує передати Благодатний вогонь військовослужбовцям, прикордонникам, жителям району та тимчасово окупованого Криму.

Please like & share: