На Херсонщині виявлено водія таксі, який перевозив пасажирів, перебуваючи під впливом наркотиків

Пояснення

Під час патрулювання у місті Нова Каховка працівниками ДАІ за порушення Правила дорожнього руху було зупинено автомобіль із шашечками «таксі». У подальшому з’ясувалося, що водій автівки здійснює перевезення пасажирів, перебуваючи під впливом наркотичної речовини. 

У понеділок, 16 березня, близько 13-ї години увагу державтоінспекторів привернув автомобіль-таксі «Daewoo Nexia», водій якого здійснив зупинку для висадки пасажирів на пішохідному переході. Правоохоронці пояснили керманичу суть порушення та попросили пред’явити для перевірки документи. Під час спілкування із 38-річним водієм працівники ДАІ помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, а саме: сповільненість мови й рухів, тремтіння пальців рук, почервоніння обличчя, розширення зіниць.

Чоловікові було запропоновано пройти медичний огляд на визначення стану наркотичного сп’яніння, від чого у присутності двох свідків він відмовився, зізнавшись у вживанні наркотичної речовини, про що засвідчив у особистому поясненні: «…перед этим употреблял наркотические вещества с помощью медицинского шприца способом ввода в вену».

За допущені порушення Правил дорожнього руху відносно водія складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.122 та ч.1 ст.130 КУпАП, відсторонено від керування, транспортний засіб доставлено на спеціальний майданчик для їх утримання.

 

 

Прес-служба УДАІ УМВС

в Херсонській області

Please like & share:
Новини
порушення
УДАІ УМВС