Олег Ляшко відвідав Херсон

10 серпня 2016 року лідер Радикальної Партії Ляшка Олег Ляшко відвідав Херсон.В рамках візиту Народний депутат виступив перед містянами в Гідропарку та в полі, а також перед працівниками суднобудівного заводу. Про результати політик написав на своїй сторінці у Facebook.

На зустрічі з херсонськими суднобудівниками обговорили проблеми галузі. Поінформував робітників про плани Радикальної партії по відновленню вітчизняного суднобудівництва. Їх виконання дозволить створити сотні тисяч нових робочих місць для українців, отримувати щороку до 2 мільярдів доларів валютної виручки від продажу новозбудованих суден.

Також Олег Ляшко зазначив, що наразі працівники фермерських господарств отримують ніщивно низьку плату за свою каторжну роботу.

Я зараз на Херсонщині, на полі. Тут люди під пекучим сонцем з 6.30 ранку збирають врожай цибулі. За мішок зібраної цибулі їм платять 5 гривень. За день – 15-20 мішків, 75-100 гривень. Спробуйте цю каторжну безплатну працю.

Містяни мали змогу поспілкуватись із Олегом Валерійовичем. Політик поводив себе привітливо і доступно, залюбки відповідав на запитання херсонців.

Please like & share:
ляшко
суднобудівний завод
Херсон