Робоча нарада з головами квартальних комітетів Дніпровського району: субсидії, пенсії та благоустрій…

IMG_853925 березня у малій залі виконавчого комітету відбулась робоча нарада з головами органів самоорганізації населення – квартальних комітетів Дніпровського району. Традиційно нарада розпочалась у форматі « запитання – відповідь» голова Дніпровської районної у м. Херсоні ради Анатолій Толокнов відповів на запитання щодо водовідведення, теплопостачання, майбутніх тарифів, тощо. Також голова районної ради визначив нові проблемні питання, над вирішенням яких  орган місцевого самоврядування буде працювати спільно з головами квартальних комітетів.

Під час наради начальником районного управління праці та соціального захисту населення Оленою Капінус надані консультації з питань призначення житлових субсидій за новими правилами. Голови квартальних комітетів отримали детальну консультацію для подальшого інформування мешканців своїх кварталів. З питань змін до пенсійного законодавства, що набувають чинності з 1 квітня 2015 року, перед присутніми виступила заступник начальника управління Пенсійного фонду м. Херсона  Марія Андріївна Фурман. Під час наради було узгоджено ряд проблемних питань щодо взаємодії органів самоорганізації населення – квартальних комітетів та регіональних представництв Пенсійного фонду України в частині надання довідок від громадян для отримання чи перерахунку, призначення пенсій.

Головне питання наради – проведення двомісячника з наведення належного санітарного стану та благоустрою на території Дніпровського району. Перед активом сектору приватної забудови району поставлено завдання  посилити роботу з громадянами щодо недопущення стихійних звалищ, боргів за сплату вивозу твердих побутових відходів, комунальні послуги. Підсумувала розмову з активістами завідувач профільним відділом виконкому Маргарита Щербакова: «Голови квартальних комітетів відповідальні за стан благоустрою на території свого кварталу. Кожен має підійти до цієї роботи відповідально, працювати з населенням, своєчасно  інформувати та об’єднувати громаду!».

 

 

Виконавчий комітет

Дніпровської районної у м. Херсоні ради

Please like & share:
виконавчий комітет
Виконавчі органи
Новини
Новини міста
Херсон