У Каховці вилучено фальсифікату на 6 млн грн

Днями співробітники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області та управління захисту економіки при ГУНП в Херсонській області в рамках проведення операції «Акциз – 2016» та розпочатого досудового розслідування викрили групу осіб, яка на території Каховського району Херсонської області впродовж 2015-2016 років здійснювала незаконне виготовлення та збут фальсифікованих алкогольних виробів, вживання яких становить загрозу для здоров’я та життя людей.

Співробітники відомств, на підставі судових ухвал провели обшуки та задокументували факти незаконного виготовлення, зберігання, транспортування та збуту фальсифікованих алкогольних напоїв. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже 5,9 млн. гривень.
Всього під час обшуків вилучено понад 32,5 тонни підакцизної продукції орієнтовною вартістю 4,7 млн. гривень, з яких 22 тонни рідини з характерним запахом спирту на 3,3 млн. грн., майже 10,7 тонни готової коньячної та горілчаної продукції на суму близько 1,4 млн.грн., обладнання і фурнітура для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв та засоби вчинення злочину.
Досудове слідство у кримінальному провадженні здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області. Слідчі дії тривають.

Please like & share:
ДФС
Каховка
фальсифікат