У Херсоні відбувся чемпіонат України з самбо

З 1 по 3 лютого у приміщенні Херсонського вищого училища фізичної культури відбувся Чемпіонат України з самбо. З 22-х регіонів України приїхали 565 учасників, серед яких Херсонщина посіла 7-ме командне місце. Це неабияке досягнення для наших самбістів!

Команда Херсонщини з бойового самбо – у спортивному слензі їх називають “бойовики” – посіла загальне друге місце!

Серед юнаків та юніорів на п’єдестал сходили:

1?Панич Євген
1? Іванюхін Влад 
1?Булай Олексій
2?Буганов Павло 
2?Шахов Ілля
2?Афанасенко Артем
3?Михальчук Денис 
3?Третьяков Олег 
3?Проценко Олександр 
3?Штейншнайдер Михайло

Як завжди, із вдячністю до колег звертається один із організаторів та тренерів чемпіонів Володимир Тимченко: 

“Величезна подяка усьому тренерському складу нашої команди: Ігорю Мирілку, Олександру Гриньку, Георгію Аракелову і, звісно, Президенту Херсонської обласної федерації самбо Івану Литвиненку!”

Так само із вдячністю звертається до організаторів, учасників і тренерів голова профспілки працівників фізичної культури і спорту Херсонської області Ірина Деревянко:

“Гостинна та щедра Херсонщина за піврічний термін на високому рівні приймає вже другі всеукраїнські змагання. І все це стало можливим лише тоді, коли Херсонський обласний осередок з самбо, пів року тому, очолив ЛИТВИНЕНКО ІВАН СЕРГІЙОВИЧ. 
Людина честі та слова, професійний керівник, менеджер та щирий господар об’єднав навколо себе дійову команду однодумців і фанатів свого спорту, де кожен знає і виконує свою частину роботи, яка впливає на чудовий кінцевий результат. Завдяки вмілій організації злагодженої роботи всіх підрозділів осередку федерації, комунікативності з владою та громадою, вчасному контролю поставлених задач ІВАНУ ЛИТВИНЕНКО вдалося розкрити спортивну туристичну Херсонщину для багатьох країн. 
Також, хочу виразити слова вдячності за свято спорту на Херсонщині голові Національної федерації самбо України РОГАЧУ ВАДИМУ ІГОРОВИЧУ та його команді. Другий чемпіонат поспіль дивлюся на роботу суддівської колегії та апарату федерації, що працює, як годинник. ВАДИМ ІГОРОВИЧ створив універсальний злагоджений механізм в якому кожен знає і робить свою справу, кожен знає зону своєї відповідальності, де все чітко, розмірено та вчасно. 
Ще не можу не відмітити злагоджену роботу колективу Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради та його керівника Суха В.В. та подякувати за гостинність”.

Учасники і тренери Чемпіонату України з самбо (2019)
Please like & share: