У Херсоні наступні два роки постраждалим від конфлікту допомагатимуть економічно

Наступні два роки проект USAID на Херсонщині створюватиме умови для започаткування та розвитку бізнесу для ВПО та інших категорій населення, що постраждали від конфлікту.

21 грудня 2016 року з 10:00 до 14:00 в готелі «Оптіма» за адресою просп. Ушакова, 43 відбудеться регіональний форум «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», під час якого представники місцевої влади, бізнесу та експерти будуть обговорювати питання, пов’язані із соціальним забезпеченням та можливостями економічного розвитку (створення, перенесення або розширення бізнесу) громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

На Форумі буде презентовано новий проект USAID, який протягом 2017-2018 років забезпечить умови для створення та розвитку бізнесу силами ВПО та представників місцевих громад, сприятиме переміщенню бізнесу із зони АТО та надаватиме консультаційну й експертну підтримку підприємницьким ініціативам в області, що спрямовані на створення нових робочих місць та вирішення проблем працевлаштування ВПО, демобілізованих військовослужбовців, жінок, людей з інвалідністю та ін.

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» впроваджується Українським Жіночим Фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Спікерами та експертами на Форум запрошені Миколаєнко Володимир Васильович, Херсонський міський голова; Наталія Карбовська, директор Проекту USAID “Економічні можливості постраждалим від конфлікту”, Мілена Горячковська, координаторка Проекту USAID “Економічні можливості постраждалим від конфлікту”, Олена Микитась– голова ГО «Херсонський обласний центр «Успішна жінка», координатор проекту у Херсонській області, Захарчук Віталій – радник Мінсоцполітики з питань ВПО у області; Гаврилова Катерина Юріївна – керівник регіонального штабу Херсонської області з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, заступник начальника ГУ ДСПУ України у Херсонській області; представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, Херсонського міськвиконкому, територіальних структурних підрозділів центральних органів влади, громадських організацій, ВПО, воїни АТО, люди з інвалідністю.

Для представників преси з 9:30 до 10:00 години, під час кава-паузи пропонується можливість спілкування з керівниками Проекту, експертами та отримати коментарі з приводу події.

Місце проведення Форуму ­– готель «Оптіма», просп. Ушакова, 43.

Просимо підтвердити Вашу участь на e-mail eopacxerson@ukr.net або за тел. (050) 924 33 95 Контактна особа Проекту у Херсонській області – Олена Микитась.

Please like & share:
АТО
допомога
Крим
переселенці
соціальна допомога
Херсон